Щастя починається з Вдячності…

21 жовтня 2018 р. я відвідала інтенсив «День Вдячності», що організував Eco Club Diamond.

На заході на мене чекали цілющі знання від СИЛЬНИХ І ВІДОМИХ СПІКЕРІВ, ЖІНОЧІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПРАКТИКИ та багато чого іншого.

Майстер-клас: "Як ПРОСТО творити сердечно" провела неймовірна пані Олена Тараріна, арт-терапевт, бізнес-тренер, коуч, президент Східно-української асоціації арт-терапії, автор численних книг.

Сергій Глущенко, експерт з теми брендінгу, коуч власників найрізноманітніших бізнесів, поділився своїми практиками на воркшопі: «Обдарованість та дарування. Давайте дарувати потрібне».

Майстер-клас "Благо Дарую" провела чудова Ірина Рай, автор книг і психолог, автор методики позитивної трансформації свідомості, тренер з особистісного росту, арт-терапевт, коуч, майстер енергетичних практик.

Основні мої інсайти після інтенсиву «День Вдячності»: вдячність нас зцілює, відкриває потік до процвітання, робить наше життя щасливим.

/Files/images/15.jpg

Ми часто забуваємо, що щастя - це не володіти тим, чого у нас раніше не було, а дякувати за те, що у нас вже є. Тож не поспішайте про щось просити, поки за щось не подякували!

Дякую організатору ЧУДОВОГО, ТЕПЛОГО, КОРИСНОГО заходу пані Наталії Шульман)))

Кiлькiсть переглядiв: 248